За нас и какво ние предлагаме

Позволете ни да представим на Вашето внимание компания „Евъргрийн“ ЕООД.

„Евъргрийн“ ЕООД е лицензиран туроператор и туристически агент, с удостоверение за  регистрация  № РКК-01-05757, със седалищe град Варна, България.

Предлагаме целогодишно следните услуги:

1. Яхтен туризъм. Едно ново изживяване.

Яхтеният туризъм е една нова услуга за България, която все повече набира популярност. Природните дадености на страната обуславят този засилен интерес. Красотата на българските брегове, дългите плажове със златен пясък и бляскавите курортни комплекси предлагат богат избор от възможности за отдих за всеки вкус. Да плаваш по море под опънатите платна и да слушаш как носът на яхтата цепи вълните преследвайки облаците е мечтаният начин за почивка на все повече хора.

Ние Ви отдаваме под наем яхти – за няколко часа, вечер, ден, седмица или дори месец. Предлагаме яхти с различна степен на комфорт, които могат да бъдат допълнени с професионален екипаж, включително готвач, стюард и пр. Ценовият спектър е достатъчно широк, за да може всеки от Вас да открие лодката, подходяща за Вашите желания и възможности.

2. Луксозни апартаменти под наем.

На Вашият избор двата луксозна апартамента в затворен охраняем комплекс Евксиноград.

Бароковият интериор, античното обзавеждане и декор, Ви пренасят в началото на 18 век, карайки Ви да почувствате живота и домовете на италианската  или френската аристокрация.

Интимна вечеря на свещи или изискано семейно тържество в нашият апартамент е приказка, която става реалност в атмосфера на класическа елегантност и дискретен лукс.

Повече информация и снимките на апартаменти

3. Фирмени Гръцки ресторанти „Евъргрийн“

Можем да Ви предложим да прекарате приятни мигове в нашите Гръцки ресторанти във Варна, където ще се потопите в неповторима средиземноморска амосфера и ще опитате типични Гръцки специалитети. Една чудесна възможност за провеждане както на приятна романтична вечеря , така и на делови срещи, фирмени и семейни мероприятия. 

Гръцки ресторантини „Евъргрийн“ са известни с вкусната и качествена храна. Ориентирани са към класическите Гръцки ястия, но по-желание на клиентите се предлага традиционна българска и европейска кухня.

Нашият екип от отлично подготвени професионалисти работи за Вас, с единствената цел да направим Вашата почивка незабравима, да превърнем Вашето свободно време в топли спомени и емоция за които да  си спомняте с усмивка и удовлетворение.

Всеки, които веднъж ни се е доверил, е имал възможността да се убеди, че ние поставяме на първо място Вашите желания и нашият стремеж е към безспорно качество.

Гръцки ресторанти - Евъргрийн