Welcome

Евъргрийн, гръцки ресторанти във Варна

Добре дошли в гръцки ресторанти „Евъргрийн“ !

За почитателите на гръцката кухня. Средиземноморска обстановка съчетана с типични гръцки  специалитети. Менюто предлага богат избор от прясно уловена риба, миди, калмари, октоподи, традиционни гръцки салати и ястия, направени по оригинални рецепти.

Заповядайте да се насладите на гръцката музика, изпълнена от нашите музиканти. За всеки специален повод, предлагаме гръцка програма и бузуки на живо.

Елате и усетете духа на средиземноморието в таверни „Евъргрийн“!

РЕСТОРАНТ „ЕВЪРГРИЙН“ –ТАВЕРНА „ВАРНА“

Ресторант "Евъргрийн" – таверна „Варна“ е разположен на удобно място, в ж.к. Чайка, в непосредствена близост до Морската градина. Разполага със 120 седящи места и е подходящ за фирмени и семейни тържества.

Контакти на ресторант „Евъргрийн“ – таверна Варна:

Адрес: гр. Варна, ж.к. Чайка, бл. 193

Тел: +359 52 304 452; +359 886 076 144

e-mail: evergreenvarna@gmail.com

Работно време: всеки ден от 11:00 до 23:00 ч.

 

ЛЕТЕН  РЕСТОРАНТ „ЕВЪРГРИЙН“ – ТАВЕРНА  

„ОСТРОВА‘‘

Ресторант "Евъргрийн" – таверна „Острова“, се намира на брега на плавателния канал, който свързва морето с Варненското езеро. През вечерта мястото е огряно от красотата на залеза и светлините на Аспарухов мост. Една от екстрите, които отличава таверна „Острова“ от всички останали заведения е, че до нея може да се стигне и с яхта или лодка. Акостирате и директно сядате на масите. Ако нямате свой плавателен съд, то Ние можем да Ви осигурят луксозна яхта, с която да изживеете удоволствието.

До таверна „Острова“ може да се стигне и по суша с автомобил. Минава се под Аспарухов мост. Навсякъде са поставени обозначителни табели.

Всички гости ползват безплатен охраняем паркинг.

Контакти на ресторант „Евъргрийн“ – таверна „Острова“

Адрес: гр. Варна, Южна промишлена зона – Транзитна търговска зона

Тел: +359 886 076 177

e-mail: evergreenvarna@gmail.com

Работно време: всеки ден от 11:00 до 24:00 ч